måske et godt bolche ......

Bolcher med logo til dine besøgende

Hvad skal man have med ?

Når du skal på messe og udstille dine produkter, er der mange ting, du skal have med af udstillings møbler, reoler, borde, stole og masser af produkter og det har du garanteret en liste over fra de andre gange, hvor du har været. Måske er det første gang du skal afsted og du bruger en masse tid på at huske at få det hele med. Der vil jeg så sige, at der er EN ting du ikke må glemme og det er, at du skal have noget sødt til ganen til dine gæster - og det kunne være et bolche med dit eget logo.


Bliver du tiltrukket af noget sødt ?

Når man går rundt på en stor messe, så kan det være hårdt, det er en lang dag og man bliver træt i hovedet af alle de indtryk man får, og så er det man trænger til noget sødt, man skal have energi og man søger hen til de stande, hvor man kan se, at der står en skål med søde sager - det kunne være bolcher med logo.


En lille investering med stor betydning

Når jeg foreslår at det kan være et bolche er det fordi, at bolcher med logo er et populært produkt, hvor du får en stor mængde for meget få penge. Et bolcher koster 60 øre og for de 60 øre kan du tiltrække gæster til din stand, og når først de er kommet ind på din stand, bliver de nysgerrige på hvilke produkter der er på standen og måske ender det også med at de på et tidspunkt bliver kunde i din virksomhed.


Det kan være de små ting, der tæller og måske er det et lille bolche med logo.

bolcher med logo på papiret

- eksempelvis et godt bolche. Det synes jeg i hvert fald!


Forleden dag kom jeg ind i en butik for at købe nogle varer. Da jeg kom hjem, og pakkede varerne ud, lå der 2 bolcher med logo i posen. Det var en god og positiv overraskelse. Ønsker du mersalg i butikken? Dagen efter spiste jeg et af bolcherne, kiggede på logoet på papiret, og tænkte, at hvis der nu havde stået; "medbring bolchepapiret næste gang du handler hos os, så vil du, ved at køb for min. 500 kr., få et tørklæde med til halv pris", så gav jeg måske papiret videre til en af mine veninder, og ja, det kunne da også være, at jeg lige selv ville tage derned igen, for der hang jo faktisk et tørklæde som jeg var ret vild med. Det kunne altså give butikken et mersalg.

Ingen klister på fingrene

Hvor mange af jer har ikke prøvet at komme ind i en butik og blive budt et bolche fra en dåse, hvor bolcherne klistrer til hinanden, fordi de ikke er pakket ind. Man ved ikke lige om man skal tage et bolche, for man er ikke klar over, hvem der har haft hånden dernede før en selv…. Så er det mere hygiejnisk, når man bliver budt bolcher med logo, der er pakket ind i cellofan, og samtidig er der en reklameværdi i det for butikken, i det deres logo bliver vist - måske flere gange.

Et bolche reddede situationen

I sidste uge besøgte jeg en forretning i Skanderborg, hvor der kom en mor ind med et forkølelsesramt 5-årigt barn, som var helt utrøstelig, fordi hun bare ikke havde det ret godt. De skulle lige have en gave til farmand med på hjemvejen. Butikken havde en skål bolcher med deres eget logo stående på disken, og ekspedienten spurgte sødt barnet, om hun ville have et bolche. På et splitsekund kom der et stort smil frem i hendes ansigt, og pga. af det lille bolche ændrede stemningen sig i butikken, og de kunne få købt gaven til far.

Lille investering for glade kunder

Jeg tænker bare, at det skulle mange andre butikker da gøre. Tænk, hvor mange små glade historier de ville opleve – det er godt nok en billig måde at lave god reklame for sin butik.


KONTAKT OS

BOLCHERmedLOGO.dk
post@aprolux.dk

SKANDERBORG:
Virringvej 79, 8660 Skanderborg

HEDENSTED:
Kærvænget 30, 8722 Hedensted

Tlf. 86 11 75 66

BOLCHERmedLOGO.dk er vores "dæknavn", så du bedre kunne finde os på nettet.
Rigtig hedder vi Aprolux og har mere end 20 år på bagen, med vores forretning i Skanderborg.

Vil du vide mere om Aprolux, så besøg vores website www.aprolux.dk, hvor du også kan se det kæmpe store udvalg af alle de andre produkter, vi kan leverer.

Vi hjælper gerne med den helt rigtige gimmick med dit logo på, ligesom vi er leveringsdygtig i alt fra både profiltøj, rejsekufferter, drikkedunke, paraplyer og alt det andet du kender.
Finder du ikke, hvad du søger - så send os da bare en mail.

  • @bolchermedlogo