Søg
  • post8222

Skal du messe i foråret ? Så må du endelige ikke glemme lidt sødt til dine gæster...

måske et godt bolche ......

Bolcher med logo til dine besøgende

Hvad skal man have med ?

Når du skal på messe og udstille dine produkter, er der mange ting, du skal have med af udstillings møbler, reoler, borde, stole og masser af produkter og det har du garanteret en liste over fra de andre gange, hvor du har været. Måske er det første gang du skal afsted og du bruger en masse tid på at huske at få det hele med. Der vil jeg så sige, at der er EN ting du ikke må glemme og det er, at du skal have noget sødt til ganen til dine gæster - og det kunne være et bolche med dit eget logo.


Bliver du tiltrukket af noget sødt ?

Når man går rundt på en stor messe, så kan det være hårdt, det er en lang dag og man bliver træt i hovedet af alle de indtryk man får, og så er det man trænger til noget sødt, man skal have energi og man søger hen til de stande, hvor man kan se, at der står en skål med søde sager - det kunne være bolcher med logo.


En lille investering med stor betydning

Når jeg foreslår at det kan være et bolche er det fordi, at bolcher med logo er et populært produkt, hvor du får en stor mængde for meget få penge. Et bolcher koster 60 øre og for de 60 øre kan du tiltrække gæster til din stand, og når først de er kommet ind på din stand, bliver de nysgerrige på hvilke produkter der er på standen og måske ender det også med at de på et tidspunkt bliver kunde i din virksomhed.


Det kan være de små ting, der tæller og måske er det et lille bolche med logo.

bolcher med logo på papiret

12 visninger

KONTAKT OS

BOLCHERmedLOGO.dk
post@aprolux.dk

SKANDERBORG:
Virringvej 79, 8660 Skanderborg

HEDENSTED:
Kærvænget 30, 8722 Hedensted

Tlf. 86 11 75 66

BOLCHERmedLOGO.dk er vores "dæknavn", så du bedre kunne finde os på nettet.
Rigtig hedder vi Aprolux og har mere end 20 år på bagen, med vores forretning i Skanderborg.

Vil du vide mere om Aprolux, så besøg vores website www.aprolux.dk, hvor du også kan se det kæmpe store udvalg af alle de andre produkter, vi kan leverer.

Vi hjælper gerne med den helt rigtige gimmick med dit logo på, ligesom vi er leveringsdygtig i alt fra både profiltøj, rejsekufferter, drikkedunke, paraplyer og alt det andet du kender.
Finder du ikke, hvad du søger - så send os da bare en mail.

  • @bolchermedlogo