Søg
  • post8222

Har du en butik? Du skulle give dine kunder lidt godt til munden....

- eksempelvis et godt bolche. Det synes jeg i hvert fald!


Forleden dag kom jeg ind i en butik for at købe nogle varer. Da jeg kom hjem, og pakkede varerne ud, lå der 2 bolcher med logo i posen. Det var en god og positiv overraskelse. Ønsker du mersalg i butikken? Dagen efter spiste jeg et af bolcherne, kiggede på logoet på papiret, og tænkte, at hvis der nu havde stået; "medbring bolchepapiret næste gang du handler hos os, så vil du, ved at køb for min. 500 kr., få et tørklæde med til halv pris", så gav jeg måske papiret videre til en af mine veninder, og ja, det kunne da også være, at jeg lige selv ville tage derned igen, for der hang jo faktisk et tørklæde som jeg var ret vild med. Det kunne altså give butikken et mersalg.

Ingen klister på fingrene

Hvor mange af jer har ikke prøvet at komme ind i en butik og blive budt et bolche fra en dåse, hvor bolcherne klistrer til hinanden, fordi de ikke er pakket ind. Man ved ikke lige om man skal tage et bolche, for man er ikke klar over, hvem der har haft hånden dernede før en selv…. Så er det mere hygiejnisk, når man bliver budt bolcher med logo, der er pakket ind i cellofan, og samtidig er der en reklameværdi i det for butikken, i det deres logo bliver vist - måske flere gange.

Et bolche reddede situationen

I sidste uge besøgte jeg en forretning i Skanderborg, hvor der kom en mor ind med et forkølelsesramt 5-årigt barn, som var helt utrøstelig, fordi hun bare ikke havde det ret godt. De skulle lige have en gave til farmand med på hjemvejen. Butikken havde en skål bolcher med deres eget logo stående på disken, og ekspedienten spurgte sødt barnet, om hun ville have et bolche. På et splitsekund kom der et stort smil frem i hendes ansigt, og pga. af det lille bolche ændrede stemningen sig i butikken, og de kunne få købt gaven til far.

Lille investering for glade kunder

Jeg tænker bare, at det skulle mange andre butikker da gøre. Tænk, hvor mange små glade historier de ville opleve – det er godt nok en billig måde at lave god reklame for sin butik.


19 visninger

KONTAKT OS

BOLCHERmedLOGO.dk
post@aprolux.dk

SKANDERBORG:
Virringvej 79, 8660 Skanderborg

HEDENSTED:
Kærvænget 30, 8722 Hedensted

Tlf. 86 11 75 66

BOLCHERmedLOGO.dk er vores "dæknavn", så du bedre kunne finde os på nettet.
Rigtig hedder vi Aprolux og har mere end 20 år på bagen, med vores forretning i Skanderborg.

Vil du vide mere om Aprolux, så besøg vores website www.aprolux.dk, hvor du også kan se det kæmpe store udvalg af alle de andre produkter, vi kan leverer.

Vi hjælper gerne med den helt rigtige gimmick med dit logo på, ligesom vi er leveringsdygtig i alt fra både profiltøj, rejsekufferter, drikkedunke, paraplyer og alt det andet du kender.
Finder du ikke, hvad du søger - så send os da bare en mail.

  • @bolchermedlogo